onsdag 21. januar 2009

Ingen stor suksess

Jeg strikket iherdig på finlandshetten for å få den ferdig, og den var klar for første prøvetur i helga. Jeg ble veldig fornøyd med garnkombinasjonen; fin og diskret melert effekt og myk. Jeg tenkte at denne lua kom til å bli perfekt til jenta mi.

Men dengang ei... For det første likte hun den ikke, og det måtte overtaling til for å få den på. Så viste det seg at den er altfor romslig, spesielt rundt ansiktet. Synes dette er rart, for jeg strikker vanligvis stramt, og plukket også opp litt mindre masker enn det sto foreslått i mønsteret.

Legg merke til den vakre dukken...

Slik den er nå kan vind og snø snike seg inn forbi ørene uten problemer. Jeg prøvde å bruke den med den tynne finlandshetta fra nøstebarn under, men det blir jo tungvindt. Nå vurderer jeg å prøve å tove den lett.

6 kommentarer:

 1. Du har jo fått en flott start på ny blogg.

  SvarSlett
 2. Hei Gratulere med ny blogg...
  denne finlandshetta var jo herlig da, ja så er det med mønster og om det stemmer.... blir litt frustert selv inni mellom....

  SvarSlett
 3. Lua ble kjempeflott og så god jente du har :)

  SvarSlett
 4. Fin lue, selv om den ble litt for stor.

  SvarSlett
 5. Ja, nå har bloggen din begynt å ta form:-) Flotters....Dukken ser skikkelig nifs ut....neste fremtids planer for den må nok bli i en eller annen ny skrekk film:o) Chucky....!!!!

  SvarSlett
 6. Flott lue til Selma.. men den dukka?? hun sliter ikke med mareritt??

  SvarSlett