fredag 20. februar 2009

Gutteskjerf

En gang strikket jeg et skjerf til guttungen. Det var et ekstremt kjedelig prosjekt, Alien illusion skjerfet fra Stitch n'bitch. Det tok evigheter, og etter ett alienhode ble mønsteret uinteressant. Men jeg kom meg gjennom det fordi jeg ville at gutten skulle ha det stiligste skjerfet på skola.

Etter ca 3 uker forsvant det, og har siden ikke vært sett. Det jeg lærte var at heretter legger jeg ikke mye arbeid og energi i strikka tilbehør til små rotekopper... Så da jeg la opp til et nytt skjerf valgte jeg det enkleste jeg kunne komme på. Rillestrikk ala Baktus.


Jeg har ikke lest mønsteret til Baktusskjerfet, men regner med dette ser noenlunde identisk ut. Jeg har brukt 2 nøster Sisu fantasy i svart/grått. Både jeg og sønnen er fornøyd. Når han kommer hjem skal jeg merke det med navn, slik at noen kanskje kan finne det igjen når han sannsynligvis snart mister det.

2 kommentarer:

  1. Så kjedelig når ting blir borte. Håper det andre skjerfet dukker opp snart, da. Fint nytt skjerf også. Ha en god helg og håper ikke dette skjerfet forsvinner.

    SvarSlett
  2. Deilig skjerf du har laget da. Håper at dette ikke blir borte for eieren.. Ha en fin helg

    SvarSlett